penktadienis, sausio 02, 2009

Sony PRS 505

Dieną praleidome Chuck E Cheese vaikiškų elektroninių žaidimų salone W 38 gatvėje. Daug žaidimų neveikė, bet rijo žetonus. Chuck E Cheese W82 gatvėje daug erdvesnis ir geriau prižiūrėtas.

Pirkau elektroninę knygą Sony PRS 505, bet lauksiu ir atsiliepimų apie Foxit eSlick. Foxit yra programavimo įmonė ir specializuojasi PDF dokumentų tvarkyme. Jų skaitytuvas turėtų puikiai skaityti PDF dokumentus. Visi dabartiniai skaitytuvai prastai susitvarko su PDF dokumentais (išsyrus iRex Reader 1000, kuris turi labai didelį ekraną ir yra labai brangus).

Baigiau skaityti The Art of Project management by Scott Bercun. Visai nieko. Nesu skaitęs projektų valdymo knygų, neturiu su kuo palyginti.

Planuoju perskaityti porą knygų apie tai kaip manipuliuoti žmonėmis:
The 48 Laws of Power by Robert Greene ir How to Win Friends & Influence People by Dale Carnegie.

JAV valdžia spausdina vis daugiau pinigų, o doleris vis brangsta. Ilgalaikės palūkanos rekordiškai žemos. Namai dar smarkiai pigs kai daugybė žmonių praras darbą, bet jau dabar yra puikus metas pirkti namą ir su banku atsiskaityti keleriopai atpigusiais doleriais. Gaila dar neturim žalios kortos, būtinai pirkčiau namą.

Popluliarūs televizijos kanalai pagaliau paminėjo žodį "hiperinfliacija". Tuoj liaudis suvoks kur atėjome.

Šios dienos rekomendacija yra komedija Forgetting Sarah Marshall (2008).

Komentarų nėra:

Tinklaraščio archyvas