penktadienis, birželio 13, 2008

Potvyniai, motociklai, motoroleriai, negyvėliai, viršvalandžiai, avangardinis rokas, Kinija, plėšikai ir Indiana amžinai

Indianos pietuose dideli potvyniai, plėšikai grobia evakuotų žmonių turtą, yra žuvusių. Laukiniai vakarai! Man nelabai nerūpėtų, bet valdžia skiria užsemtoms vietoms daugiau pašalpų, o man dėl to reikia dirbti viršvalandžius.

Šią savaitę pirmą kartą pabadžiau važinėti motoroleriu. Smagumėlis. Buvo baisoka, nes kartą vos skaudžiai neužsigavau (eufemizmas reiškiantis "arba dar blogiau") mokydamasis vairuoti motociklą Минск. Vėl užsimaniau motociklo. Tik neturiu kur jį laikyt.

Su kolege kine vis aptarinėju kinų rinkas. Kinai - patys didžiausi kapitalistai pasaulyje. Mano kolegės mama pensininkė, ji nuolat spekuliuoja akcijomis, ir kasdien sukasi apie prekeivių akcijomis prekystalius. Patys kinai savo kiniškomis įmonėmis nelabai pasitiki, bet negali rinktis, nes valdžia užsienyje jiems investuoti neleidžia, net Honkonge, kuris yra Kinijos dalis. Vidutinis kinas kasdien sutaupo 40 procentų savo pajamų. Kaži ar kur pasaulyje dar taip yra. Vieną dieną Kinija pasieks Taivanio, Honkongo ir Singapūro (trijų kiniškų šalių, kurios išimtinai perėjo iš besivystančių į išsivysčiusių lygį) lygį ir visi, kas nespėjo investuoti į Kiniją, grauš nagus.

Girdėjau gandą, kad gali tekti likti Indianoje iki rugsėjo galo, o gal ir ilgiau. Pradedu jaustis tikru hužieriu. Be to, mūsų įmonė laimėjo ir dar vieną konkursą Indianoje.

Woohoo! Į Indianapolį atvažiuoja Radiohead!

Komentarų nėra:

Tinklaraščio archyvas